BesparenBesparen op je uitgaven en ook nog een bijdrage leveren aan een beter milieu. Wie wil dat nu niet? Besparen op energie kan tegenwoordig makkelijker dan je misschien zou denken. Hier twee tips waar je vast iets mee kunt.

Vereniging Eigen Huis is deze week een initiatief gestart om met zo veel mogelijk mensen één collectief te vormen om samen groene stroom in te kopen. Tot en met 12 februari kan iedereen die belangstelling heeft, zich vrijblijvend inschrijven. En je hoeft niet eens lid te zijn van de Vereniging Eigen Huis om mee te mogen doen. Op 13 februari worden alle inschrijvingen gebundeld en collectief aangeboden aan de energieleveranciers. Die kunnen dan een aanbod doen. Door de krachten te bundelen kun je op deze manier een lagere prijs voor je energie bedingen.

Klik voor meer informatie en de inschrijving op onderstaande link;
 link naar Vereniging Eigen Huis

Wil je het het nog wat rigoureuzer aanpakken dan zou je eens serieus na kunnen denken over zonnepanelen op je woning. Gisteren kwam er een bericht naar buiten met betrekking tot zonnestroom wat ik ook al gedeeld heb op Twitter. Hier nog even de kern van het verhaal. De prijs van zonnepanelen zijn de laatste 10 jaar met maar liefst 80% gedaald! Met zonnepanelen word je je eigen energieleverancier en ben je niet meer afhankelijk van de energieleveranciers. Klinkt goed toch?

En het mes snijdt niet aan twee, maar zelfs aan drie kanten; met het geld dat we met z’n allen overhouden kunnen we de economie weer vlot trekken. Is dat even mooi!