Terug naar de resultaten
Te koop
Burgemeester Van Stapelestraat Kavel 2 in Tholen 4691

Burgemeester van Stapelestraat Kavel 2

4691 Tholen
Koopsom € 145.000,- v.o.n.
0164-253545

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Unieke kans! In de wijk Stadszicht 2 gelegen kavel van 396 m², bestemd voor de bouw van een vrijstaand huis Wat zijn je wensen; een grote woonkamer? 6 slaapkamers? Gelijkvloers wonen? Je kunt het allemaal zelf bepalen. O

Nieuwbouwproject Stadszicht 2 ligt aan de westrand van Tholen. Dit...
Lees meer

Omschrijving

Unieke kans! In de wijk Stadszicht 2 gelegen kavel van 396 m², bestemd voor de bouw van een vrijstaand huis Wat zijn je wensen; een grote woonkamer? 6 slaapkamers? Gelijkvloers wonen? Je kunt het allemaal zelf bepalen. O

Nieuwbouwproject Stadszicht 2 ligt aan de westrand van Tholen. Dit plan maakt deel uit van een grote, moderne wijkuitbreiding van Tholen stad. Hoewel Stadszicht 2 dicht bij het historische centrum ligt, bevindt het zich midden in een landelijke omgeving. De nieuwe wijk sluit naadloos aan bij het Zeeuwse polderlandschap en is opgezet volgens eigentijdse stedenbouwkundige principes. Daardoor is er volop ruimte voor groene elementen en landschappelijke invloeden.

Deze kavels bieden een unieke kans voor gezinnen en/of senioren die op zoek zijn naar een moderne, kindvriendelijke woonomgeving. Alle denkbare voorzieningen zijn op korte afstand te vinden: kinderdagverblijven, lagere scholen, middelbare scholen, sport- en recreatievoorzieningen en een ruim winkel- en horeca-aanbod.

Dit kavel wordt bouwrijp opgeleverd. De goothoogte van de te bouwen woning mag maximaal 6 meter zijn en de bouwhoogte maximaal 10 meter. De achtertuin van dit kavel is georiënteerd op het zuidoosten. .


De foto's in de presentatie zijn bedoeld als inspiratie en geven een impressie van enkele woningen in jaren '30 stijl. Aan de impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie omtrent uw mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwbouwplannen in Tholen? Laat u nu vrijblijvend inschrijven bij ons kantoor.

Graag tot ziens!
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 145.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 396 m² Kadasteroppervlakte 396 m² Kadastrale gegevens Gemeente Tholen Sectie O Oppervlakte 396 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.