Laan van Hildernisse Noord 2 B, Bergen op Zoom

Representatieve kantoorruimte op de eerste verdieping van een modern kantoorgebouw, gelegen op een zichtlocatie op de Bergse Plaat. Het pand ligt direct aan de randweg en beschikt over een eigen parkeergelegenheid (4 plaatsen).  
Diverse uitvalswegen naar Breda, Antwerpen, Rotterdam en Vlissingen liggen op korte afstand. 

Het pand is volledig ingericht en afgewerkt met moderne voorzieningen om een aangename werkomgeving te creëren. Direct instapklaar en op korte termijn beschikbaar.  

De verdieping met een oppervlak van ca. 90 m² heeft 3 afgescheiden kantoorruimtes en zelfstandige voorzieningen zoals eigen meterkast, kitchenette en C.V.-installatie. Het pand is goed geïsoleerd naar huidige maatstaven. De ruimtes zijn voorzien van geluidsisolatie. 

Begane grond: Centrale hal met brievenbus en trapopgang. 

Eerste verdieping: Overloop met meterkast en toilet. 3 Kantoorruimtes van 21, 16 en 28 m². De achterste ruimte is voorzien van een kitchenette. Alle ruimtes zijn voorzien van tapijt en raambekleding. 

De huurprijs is op basis van een 5-jaren contract en is exclusief BTW en servicekosten. Voor (startende) bedrijven is een kortere huurperiode bespreekbaar.  

Interesse? Neem contact op voor een bezichtiging. Graag tot ziens!

Huurprijs € 900,– per maand exclusief BTW.