Begin van het blog

Welkom op mijn weblog ‘makelaar op de fiets’. Ik ga je op de fiets meenemen door Bergen op Zoom en omgeving en ik vertel over wonen, werken en leven in het West-Brabantse land op en rondom de Brabantse wal.

Dagelijks ben ik voor mijn werk op pad in Bergen op Zoom en omgeving. En als het even kan….dan ga ik op fiets! In het weekend wissel ik mijn gewone fiets om voor mijn racefiets. Op de racefiets rij ik grotere afstanden met zo nu en dan een uitstapje naar verdere oorden. Zo kom je nog eens ergens. Limburg en de Belgische Ardennen zijn dan een van mijn favoriete bestemmingen.

Eén van mijn dromen was ooit het beklimmen van de Mont Ventoux met mijn racefiets. In 2010 besloot ik dat het er maar eens van moest komen. In september van dat jaar reisde ik naar Frankrijk af om de beklimming te doen. Het was een bijzonder taaie klim onder bizarre omstandigheden, maar zonder te stoppen klom ik naar de top. Wat gaf het een goed gevoel om die droom waar te maken!

Een andere droom van mij is het starten van mijn eigen bedrijf. Nu ik eenmaal heb ervaren hoe het is om mijn dromen waar te maken, ben ik niet meer te stoppen. De volgende droom ga ik ook vervullen. Ik ben al onderweg!

In deze blog komen ze samen, het fietsen en mijn soon-to-open makelaardij. Ik ga jullie alles vertellen over wat hier in de omgeving te beleven valt, van eetgelegenheden tot fietsroutes en het laatste nieuws over de woningmarkt. Graag tot ziens!