Mijn favorieten

Huis verkopen

West-Brabant is een schitterende regio. Mensen wonen er graag. Dus als jij je huis in Bergen op Zoom, Halsteren, Hoogerheide, eiland Tholen, Steenbergen of Roosendaal wilt verkopen, dan lukt je dat. 

Wat de beste manier is om je huis te verkopen? Eerlijk: ik heb geen flauw idee. Dat kan ik je pas vertellen als ik jouw huis heb gezien en er met jou over heb gesproken. Ik denk namelijk dat elke woning z’n unieke kanten heeft, en dus een eigen verkoopplan nodig heeft.

Ook je persoonlijke situatie en wensen spelen mee bij het bepalen van een goede verkoopstrategie. Heb je alle tijd voor de verkoop van je huis en hoef je eigenlijk niet per se weg? Of heb je juist haast omdat je al een nieuwe woning hebt gekocht? Ben je bereid iets aan de vraagprijs te doen om de kans op een snelle verkoop te vergroten? Of wil je een zo hoog mogelijke verkoopprijs?

Je merkt het waarschijnlijk al: ik geloof niet in standaard stappenplannen, maar in een persoonlijke, gerichte aanpak. Jij ook? Als NVM makelaar heb ik alle tools in huis om de verkoop tot een succes te maken.

Neem contact met me op. Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.