Mijn favorieten

Taxatie
Een taxatie in Bergen op Zoom of omstreken? Natuurlijk wil ik dat voor je doen! Met ruim 17 jaar ervaring als taxateur kan ik een goede inschatting kan maken van de werkelijke waarde.

Of het nu gaat om een waardebepaling voor een verkoop, de wijziging van je hypotheek, een taxatie ten behoeve van een aankoop, of een waardebepaling voor de fiscus….bij mij ben je aan het juiste adres.

Ik neem de tijd om je (nieuwe) pand goed te inspecteren en verzamel gegevens bij o.a. het Kadaster en de gemeente. Want goede informatie vormt de basis voor een juiste taxatie. Natuurlijk maak ik ook een uitgebreide fotoreportage van je woning.

Dit alles verwerk ik in een mooi rapport. Dit rapport wordt als het nodig is extra gecontroleerd door een extern bureau. Zodra dat is afgerond is het rapport direct digitaal beschikbaar voor jou en je geldverstrekker. Naast het digitale exemplaar ontvang je van mij ook een gedrukt exemplaar, dat netjes wordt ingebonden voordat het op de post gaat.

Weten wat jouw pand waard is? Neem nu contact op. Je kunt ook je opdracht direct invoeren door op het onderstaande NWWI logo te klikken en het formulier online in te vullen. Ik ga direct voor je aan de slag!