Taxatie
Een taxatie in Bergen op Zoom of omstreken? Natuurlijk doen we dat graag voor je! Met ruim 20 jaar ervaring als register taxateur kan Erik Vink goede inschatting kan maken van de werkelijke waarde.

Of het nu gaat om een waardebepaling voor een verkoop, de wijziging van je hypotheek, een taxatie ten behoeve van een aankoop, of een waardebepaling voor de fiscus….bij ons ben je aan het juiste adres.

We nemen de tijd om je (nieuwe) pand goed te inspecteren, uitgebreid in te meten en te fotograferen. Verder verzamelen we de relevante gegevens over de eigendom, de milieu aspecten en het bestemmingsplan. Goede informatie vormt de basis voor een juiste taxatie. 

Dit alles verwerken we in een uitgebreid en verzogd taxatierapport. Dit rapport wordt extra gecontroleerd door het NWWI.  Zodra dat is afgerond is het rapport direct digitaal beschikbaar voor jou en je geldverstrekker. Naast het digitale exemplaar ontvang je van ons ook een gedrukt exemplaar, dat netjes wordt ingebonden voordat het op de post gaat.Weten wat jouw pand waard is? Neem nu contact op.