Mijn favorieten

Nieuwbouw 

Tholen, op de grens van Zeeland en Brabant, kent een gestaag groeiend aantal inwoners. Niet zo verwonderlijk gezien de unieke ligging van de stad. Het ligt zowel aan het water als midden in het groene Zeeuwse landschap en het heeft tevens een uniek stadshart grotendeels omringd door wallen en vesten.

Door de jaren heen is Stadszicht uitgegroeid tot een grootse wijk met diverse soorten woningen, veel groen en belangrijke voorzieningen op loop of fietsafstand. Tel daar de strategische ligging bij op Goes, Bergen op Zoom, Rotterdam en Antwerpen, zijn goed te bereiken - en het is niet meer dan logisch dat Stadszicht een succeswijk is geworden. Met een gedegen en eigentijdse visie is Stadszicht I ingevuld en gaat deze nu verder in de volgende fase, Stadszicht II.

In dit project vindt u 9 woningen; 4 tweekappers, 4 levensloopbestendig en 1 vrijstaand geschakeld. De achtertuin is bij alle 9 huizen op het Zuidwesten gelegen. Er zijn diverse opties en varianten mogelijk die verderop worden toegelicht. 
De woningen zullen gerealiseerd worden in de Burgemeester van Stapelestraat, een zijstraat van de Burgemeester van Boeijenstraat. Het plan is gelegen tegenover een groenstrook met genoeg ruimte om te parkeren. 

In het bouwplan is veel aandacht geschonken aan duurzaamheid. Dit komt onder meer tot uitdrukking in de materialen die worden gebruikt voor de realisatie. Daarnaast zijn diverse energiebesparende maatregelen getroffen, zoals een hoogwaardige isolatie van vloeren, wanden en dak, HR++ beglazing, zelfregelende ventilatieroosters, een HR CV-ketel en een laagtemperatuur verwarmingssysteem op de begane grond. Naast de verhoging van het comfort zorgt dit type verwarmingssysteem tevens voor een lage energierekening. Wat betreft de plaatsing van de zonnepanelen, op moment van dit schrijven is nog niet duidelijk of deze op het platte dak van de garage / aanbouw komen of op het schuine dak van de woning achter.

De prijzen beginnen vanaf €289.000,- V.O.N. 

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen dan kunt u dat via onderstaande button aangeven. Wij nemen contact met u op.

Nieuwbouw TholenWilt u op de hoogte blijven van dit plan? Neem contact met ons op per mail of telefoon en laat u inschrijven als nieuwbouwkandidaat.