Nieuwbouw


In de wijk Stadszicht 2 bieden we 4 bouwkavels te koop aan, bestemd voor de bouw van een vrijstaand huis of royale 2/1 kappers. In deze opzet is het mogelijk om een woning te bouwen geheel naar eigen inzicht. Wat zijn je wensen; een grote woonkamer? 6 slaapkamers? Gelijkvloers wonen? Je kunt het allemaal zelf bepalen. 


Nieuwbouwproject Stadszicht 2 ligt aan de westrand van Tholen. Dit plan maakt deel uit van een grote, moderne wijkuitbreiding van Tholen stad. Hoewel Stadszicht 2 dicht bij het historische centrum ligt, bevindt het zich midden in een landelijke omgeving. De nieuwe wijk sluit naadloos aan bij het Zeeuwse polderlandschap en is opgezet volgens eigentijdse stedenbouwkundige principes. Daardoor is er volop ruimte voor groene elementen en landschappelijke invloeden. 

Deze kavels bieden een unieke kans voor gezinnen en/of senioren die op zoek zijn naar een moderne, kindvriendelijke woonomgeving. Alle denkbare voorzieningen zijn op korte afstand te vinden: kinderdagverblijven, lagere scholen, middelbare scholen, sport- en recreatievoorzieningen en een ruim winkel- en horeca-aanbod. 

De kavels worden bouwrijp opgeleverd. De goothoogte van de te bouwen woning mag maximaal 6 meter zijn en de bouwhoogte maximaal 10 meter. De achtertuin van dit kavel is georiënteerd op het zuidoosten. Kavel 1: 396 m², bestemd voor een vrijstaande woning €145.000,- V.O.N. (onder optie)
Kavel 2: 396 m², bestemd voor een vrijstaande woning €139.000,- V.O.N. 
Kavel 3: 354 m², bestemd voor een twee-onder-een-kapwoning of vrijstaand geschakeld met garage VERKOCHT
Kavel 4: 399 m², bestemd voor een twee-onder-een-kapwoning of vrijstaand geschakeld met garage: VERKOCHT Tholen, op de grens van Zeeland en Brabant, kent een gestaag groeiend aantal inwoners. Niet zo verwonderlijk gezien de unieke ligging van de stad. Het ligt zowel aan het water als midden in het groene Zeeuwse landschap en het heeft tevens een uniek stadshart grotendeels omringd door wallen en vesten.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen dan kunt u dat via onderstaande button aangeven. Wij nemen contact met u op.