Mijn favorieten

Nieuwbouw 

Op dit moment zijn alle woningen in dit project gereserveerd. 

Tholen, op de grens van Zeeland en Brabant, kent een gestaag groeiend aantal inwoners. Niet zo verwonderlijk gezien de unieke ligging van de stad. Het ligt zowel aan het water als midden in het groene Zeeuwse landschap en het heeft tevens een uniek stadshart grotendeels omringd door wallen en vesten.

Door de jaren heen is Stadszicht uitgegroeid tot een grootse wijk met diverse soorten woningen, veel groen en belangrijke voorzieningen op loop of fietsafstand. Tel daar de strategische ligging bij op Goes, Bergen op Zoom, Rotterdam en Antwerpen, zijn goed te bereiken - en het is niet meer dan logisch dat Stadszicht een succeswijk is geworden. Met een gedegen en eigentijdse visie is Stadszicht I ingevuld en gaat deze nu verder in de volgende fase, Stadszicht II.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen dan kunt u dat via onderstaande button aangeven. Wij nemen contact met u op.

Nieuwbouw TholenWilt u op de hoogte blijven van dit plan? Neem contact met ons op per mail of telefoon en laat u inschrijven als nieuwbouwkandidaat.