Over ons

Hoe het begon
In 2012 begon Erik Vink, met 15 jaar ervaring als makelaar, zijn eigen kantoor in Bergen op Zoom. Het enthousiasme en de energie heeft er mede toe geleid dat het kantoor zich snel heeft ontwikkeld tot een bekende naam in West-Brabant. 


Persoonlijk
Vink makelaardij valt op door een frisse en persoonlijke aanpak. Persoonlijk want bij ons zijn de lijnen kort. Drie aanspreekpunten, één team. 
We luisteren goed naar je wensen wanneer je een huis of appartement wilt kopen of verkopen. Vervolgens bepalen we samen de beste strategie die bij jou past. Geen vraag is ons te veel. Kom maar op!
Een huis kopen of verkopen doe je meestal maar een paar keer in je leven. 
Fijn dat je dan mensen aan je zijde hebt met verstand van zaken. Je eigen NVM makelaar die het overzicht houdt als het spannend wordt, met je meedenkt en je veel rompslomp uit handen neemt. Daarom is Vink makelaardij de juiste stap op op weg naar je nieuwe huis! 

 

Kennis maken
Ben je op zoek naar een woning in Bergen op Zoom of omgeving? Wil je een huis verkopen? Bel of mail ons. Wij kunnen veel van je vragen beantwoorden in een kosteloos kennismakingsgesprek..

Graag tot ziens!

Erik, Ilze & Helma

Vink Makelaardij

Ik ben geboren in Bergen op Zoom // Opgegroeid in de wijk Gageldonk // Als voetballer van MOC al jong verslingerd aan het spel en de competitie // Middelbare school gedaan op het Mollerlyceum // Sinds 1995 actief in de makelaardij // Plaatbewoner van het eerste uur // Ik zet door als anderen afhaken // Ik kan genieten van lange tochten op m'n racefiets // Passie voor klassieke auto's // In mijn vrije tijd vaak te vinden in Zeeland // Ik ga voor de lange termijn relatie // Frisse blik op het makelaarsvak // Respect en kennis van zaken als basis // Ik ga voor de beste deal //
Wat mag ik voor jou betekenen?
Mijn wieg stond in Bergen op Zoom // In mijn prille jeugd woonde ik in de Muziekbuurt // Ik ben dol op aanpakken, kan mij niet druk genoeg zijn // Liefhebber van Vastenavond // Ik breng graag structuur aan // Heb een paar jaar in Oostenrijk gewoond en spreek nog altijd vloeiend Duits // In mijn vrije tijd trek ik er op uit met de caravan // Ervaring opgedaan op verschillende gebieden in het vastgoed // Bouwkunde is me met de paplepel ingegoten // Dol op de dynamiek van het makelaarsvak // Ik zet graag een stapje extra voor onze klanten //
Geboren en getogen in het jubelstadje aan de Schelde // Na uitstapjes naar Breda en Tilburg alweer een aantal jaren honkvast in Bergen op Zoom // Liefhebber van tennissen, lekker eten en borrelen met vrienden, op vakantie gaan en stedentrips, maar ook van lange wandelingen met de hond en op zijn tijd een goed boek // Jarenlange werkervaring in de wereld van kranten, websites en online media maakt dat ik me als een vis in het water voel in een dynamische werkomgeving zoals het vastgoed // Belangrijk vind ik een juiste benadering van de klant en een goede afhandeling van allerlei zaken. Misschien heb ik u binnenkort aan de telefoon?